lauantai 24. maaliskuuta 2012

Spring Is The New Boss

Kevät on etenemässä hyvää vauhtia, jonka huomaa (sateisesta ja pilvisestä säästä huolimatta), kun kengän alla narskuva lumi onkin muuttunut litiseväksi loskaksi, joka uskollisesti tunkeutuu kenkieni läpi joka vuosi. Kevät – tuo salakavala, mutta kaunis vuodenaika, jolloin yhä useampi erehtyy riisumaan takkinsa liian varhain. 
Keväällä on valta uudistaa kaikki; luonto alkaa heräämään talvisesta unestaan ja lämmin ilmavirta sekä auringonpaiste piristävät myös meitä ihmisiä kummasti.
Kevät antaa uutta puhtia ja puhaltaa lämpimällä henkäyksellään kaiken vanhan pois tieltä. Se on samaan aikaan lempeä, lämmin, kaunis, ärsyttävä sekä kylmä.
Minulle kevät antaa ikäänkuin energia-pistoksen. Rupean haaveilemaan kesästä, katsomaan kuvastoista bikineitä, rantamekkoja, kesälaukkuja, kesäkampauksia... Kunnes havahdun, kuinka kalpeaksi talvi onkaan minut jättänyt. Nopeasti itseruskettavat voiteet esille! Solariumin entisenä ystävänä olen havainnut itseruskettavat luotettavemmiksi kumppaneiksi. En enää juurikaan käy solariumissa sen aiheuttamien mahdollisten vaurioiden takia, josta vähintään saa rumia ja syviä ryppyjä tulevaisuudessa.
Yksi suosikeistani on Garnierin Ambre Solaire -voide, joka on – no – ihan perus. Siinä on kuitenkin erittäin kevyt koostumus, ihoon ei jää helposti rajoja, kämmenet eivät värjäänny oransseiksi ja mikä tärkeintä; kasvoista tulee luonnollisen päivettyneen näköiset.
Niinä hetkinä, kun kuitenkin haluan päivetystä vain tilapäisesti, levitän hipiälleni St. Tropezin Instant Glow -voidetta. Se on pois pestävä, joka antaa luonnollisen ruskettuneen värin (ilman oranssia sävyä) eikä se haise tavalliselle itseruskettavalle. St.Tropezin vartalovoiteessa on myös pieniä hohtavia hiukkasia, jotka antavat kropalle älyttömän upean hohdon.

St. Tropez Instant Glow & Garnier Ambre Solaire

Ostin myös muutama päivä sitten M.A.C -kosmetiikkasarjan aurinkopuuterin. Sarjan muut tuotteet ovat saaneet minulta vain kiitettäviä arvosanoja, joten tiesin jo valmiiksi, ettei pettyä tarvitse. Aurinkopuuteri on kasvoillani ihanan sävyinen (sävyjä löytyy tältä merkiltä aina runsaasti, tummasta vaaleaan sekä punapohjaisista keltapohjaisiin). Siinä on myös erittäin hieno sekä silkkinen koostumus, joka levittyy hyvin ja sulautuu ihoon helposti. Valitsin keltapohjaisen sävyn, nimeltä 'Give Me Sun!'.
  

Ennen ruskettavia tuotteita kannattaa kuitenkin kuoria iho hellävaraisesti, jotta ihosta tulisi mahdollisimman kuulaan ja kirkkaan näköinen. Itse suosittelen kaikille ihotyypeille sopivaa Lumenen Arctic Touch -kuorintavoidetta, joka lupauksensa mukaan todella antaa kirkkaamman ilmeen sekä puhdistaa ihoa syvältä.
Muistathan kuitenkin välttää liian kovaa hankausta; kevyt, pyörivä liike riittää. Liian kovat otteet vain vaurioittavat ihoa.


Rentouttavaa lauantai-iltaa lukijoille!

Note: If you want to read my blog in your language, just click the translator button on the left side of this page!
If you want me to continue writing in English, just let me know! 
– Sarina 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti