maanantai 16. huhtikuuta 2012

Be Sweet

Minulle iski taas se vaihe, kun ihastuin raikkaisiin väreihin eivätkä harmaat vaatteet ja tummat meikit kelvanneet enää. Otin käyttöön pinkit sekä oranssit meikit ja ostin värikkäitä kynsilakkoja. Saatatte ehkä tietää sanonnan "kuu kiurusta kesään, puolikuuta peipposesta..." jne, itse ajattelen lauseen kutakuinkin näin: Kuu keltaisesta kesään, puolikuuta punaisesta, vihreästä vähäsen, pinkistä ei päivääkään. Värit saapuvat aina vuosittain elämääni muuttolintujen tavoin, ilman niitä ei kertakaikkiaan voi tulla kesää!


Nukkemaisen ja raikkaan meikin tekemisen aloitan pohjustuksen ja korostusvärin jälkeen lisäämällä ihanan pinkkiä poskipunaa, joko Chanelin sävyä 'Pink Explosion' (joka muuten tuoksuu ruusulle) tai Estee Lauderin 'Peach Nuance, joka on liukuvärjätty. Chanelin tuotetta käytän, jos haluan oikein heleän pinkin lookin ja jälkimmäistä sävyä taas, jos mieleni tekee luoda raikkaan persikkaiset poskipäät.


Silmämeikin aloitan lisäämällä Make Up Storen kirkkaita luomivärejä, kuten sävyjä 'Beautiful Morning' tai 'Ra'. Räikeästä väristänsä huolimatta lopputulos on kaunis, kun värejä levittää oikeisiin kohtiin ja muistaa huolellisen häivytyksen.


Seuraavaksi vuorossa on nukkemaisten räpsyttimien ja silmien loihtiminen, kulmien muotoilu ja viimeisenä huulet; aloitan nuden sävyisellä huultenrajauskynällä, josta siirryn Macin (Myth) ja Make Up Storen (Exit) huulipuniin. Viimeistelen lookin Chanelin huulikiillolla, joko sävy nro. 131 tai 287:lla. Olen hulluna huuliväreihin ja ostelen niitä jatkuvasti. Tulette kevään ja kesän mittaan lukemaan vielä postauksiani uusista värisävyistä ja kokeiluista.







Odotukseni meikkituotteelta on aina hyvin korkea; sen täytyy olla runsaspigmenttinen, pitkäkestoinen, hyvin levittyvä ja sillä on oltava täydellinen koostumus. Kaikkea tätä voi täydentää vielä ylimääräisillä tuotteilla, kuten Macin Fix Spraylla, joka antaa pidemmän keston meikille. Myös Make Up Storen mixing liquid antaa pitkäkestoista pitoa esimerkiksi huulipunaan. Sillä saa myös kiinnitettyä saman meikkisarjan glitter-luomivärit.




Maalasin kynteni Essien lakan sävyyn 'Mint Candy Apple'. Väri on kuin ihanan makea tuulahdus jostain karkkimaailmasta, joka aiheuttaa minulle jatkuvasti vaahtokarkkien, leivoksien ja mintun himoa (olen hulluna minttua sisältäviin leivonnaisiin, jäätelöihin ja karkkeihin). Enkä ole koskaan elämässäni pureskellut kynsiäni, mutta nyt tekisi jo melkein mieli..

All photos: Sarina ©

Makeaa viikon alkua kaikille! Muistakaa maistua ja näyttää sokerisemmalta kuin makeiset. ;)

 Besitos, Sarina
 

6 kommenttia:

  1. jei tää on tosi kiva!!!:) näytä miten meinnaat joskus:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!!! :) Ehdottomasti tuun näyttämään vielä miten meikkaan!

      Poista
  2. I wanna see you face darling! Ihanasti kirjotat :)

    http://dashantilife.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Ciao bella!

    Et oo postannut vähään aikaan ;)
    Mun blogissa on sulle haaste :)!

    http://dashantilife.blogspot.com/2012/05/haaste.html

    VastaaPoista
  4. beibbb!!! mikset enäää kirjoita?? Odotan!!<3

    VastaaPoista