torstai 5. huhtikuuta 2012

It's All About The Hair

Viikkojen edetessä lähemmäs odotettua vuodenaikaa ja päivien muuttuessa yhä valoisemmiksi haluan alkaa aina "huoltamaan" kaikkea mahdollista. Suunnittelin tässä taannoin pihamme tulevia istutuksia ja mahdollista uutta liuskekivistä tehtävää pihalaatoitusta nurmikon halki, yritin saada äitini ostamaan kattorosetin sekä keraamisen lieden tilalle induktioversion (tiedän, saan jatkuvasti kaikenmaailman päähänpistoja). Ennen pihan tai minkään muunkaan huoltamista keskityn kuitenkin vielä hiusteni hoitamiseen, niissäkin on jo tarpeeksi leikattavaa ja työstettävää pituutensa puolesta (kasvavat nimittäin melkein nopeammin, kuin nurmikko).. Tällä hetkellä it's all about the hair – kun fleda näyttää hyvältä, niin kaikki muukin on kunnossa.

Tigi 'Small Talk'

Hiukset ovat olleet tärkeä osa olemusta jo vuosituhansia, ne symboloivat eri kulttuureissa erilaisia asioita ja esimerkiksi muinaiset tyylitietoiset egyptiläiset pitivät hiuksia suuressa arvossa; he myös muotoilivat hiuksensa jykevällä rasvalla näyttääkseen mielestään mahdollisimman hyvältä. Ah, miltä mahtoikaan näyttää paksulla rasvalla voidellut hiukset. Nykyään hiustuotteet ovat onneksi kuitenkin aavistuksen verran parempia.
Itse käytän hiustenlaitossa aina ensiksi Paul Mitchellin Hot Of The Press -lämpösuojaa, joka antaa myös pitoa kampauksiin. Toinen vakiotuotteeni on Tigin Masterpiece -hiuskiinne, joka antaa ihanan tuoksunsa ja hienojakoisen koostumuksensa lisäksi täydellisen pidon. Lopuksi lisään suortuviini vielä Wellan Pearl Smooth -muotoiluvoidetta, joka hohtaa helmiäisen lailla ja antaa hiuksiin kiiltoa sekä pientä silotusta. Loput tuotteet vaihtelevat riippuen kampauksestani.
Kannattaa muistaa vaihdella myös shampoota tarpeen mukaan. Talvisin käytän usein kosteuttavia ja kesäisin hiusten rakennetta korjaavia shampoita. Hoitoaineen valitsen samasta sarjasta.

All Photos: Sarina ©


Seuraavan käyntini vakiokampaamossani olen ajatellut sijoittaa ensi kuuhun. Kyseessä on kampaaja, joka on laittanut hiuksiani jo useita vuosia. Minkäs sille mahtaa, kun löytää jonkun, joka ymmärtää täsmälleen mitä haluan! Hän on lisäksi yksi mukavimmista ihmisistä, keitä tiedän. Viime vuonna kampaajani pyysi minut Tigin hiusmalliksi, ja meillä oli kuvaukset brändin tiloissa. Sain myös kutsun Tigin pippaloihin, joka oli älyttömän hauska kokemus sekin. Enkä osannut ollenkaan odottaa, että löytäisin valokuvani vielä kampaamoni ikkunasta.
Saa nähdä, mitä tällä kertaa keksitään hiuksilleni. Aikaa saan ainakin varata – ja paljon; yleensä kaikki on valmista parissa tunnissa, mutta olen istunut kampaajan tuolissa myös pitempääkin. Muistan, kuinka kerran hiustenleikkuun ja moniväripaketin jälkeen kampaamo oli ehditty jo sulkeakin siltä päivältä, mutta jäimme vielä vääntämään minulle kampausta huvinvuoksi. Normaalisti tälläinen lysti maksaa noin 127 - 180 euroa.





Muistakaamme huolehtia kutreistamme sekä kohdella niitä kuin kukkaa kämmenellä. Kesällä voi sitten huolehtia niistä oikeista kukista siellä kukkapenkissä, kun on lupa ottaa lomaa ja elää kuin eläin.

— Sarina

3 kommenttia:

  1. Ihana toi vika kuva Sarina :) Ois muuten kiva jos tossa sun bannerissa ois joku kuva susta itsestäs :) <3

    http://dashantilife.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Joo olen itekkin miettinyt, että pitäis laittaa joku oma kuva siihen,
      täytyis vaan saada aikaseksi järkätä joku kuvaussessio! :)

      Poista
  2. Mua alko kiinnostaa millä kampaajalla käyt ja missä. Ois ihanaa käydä itsekkin leikkauttamassa tukan sieltä.
    Oon käynyt monessa kampaamossa ja pyydän aina perus hiustenleikkuu kerroksittain mut jotenkin aika moni onnistuu sössii sen :/

    VastaaPoista